منتديات انجام

اهلا و سهلا بيك عيني إذا أنت ما مسجل ويانا رجاءا اضغط على زر التسجيل و صير واحد منه

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات انجام

اهلا و سهلا بيك عيني إذا أنت ما مسجل ويانا رجاءا اضغط على زر التسجيل و صير واحد منه

منتديات انجام

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
منتديات انجام

Welcom to Official Arabic forum of 'AVACS Live Chat' Enjoy your time in our forum ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ أهلآ وسهلآ بك في المنتدى الرسمي لـ‎'‎أفاكس لايف شات‎'‎

ENJOY YOUR TIME IN ARABIC FORUM OF AVACS LIVE CHAT
www.avacschat.com wap.avacs.net
ENTER AVACS LIVE CHAT FROM PC www.avacschat.com and phone wap.avacs.net
avacs.mobie.in avacs.mobie.in avacs.mobie.in avacs.mobie.in
اهلا و سهلا بك في المنتدى الرسمي لأفاكس لايف جات

2 مشترك

    بيتزا احلى من المطاعم

    GHOST~RIDER
    GHOST~RIDER
    Novice
    Novice


    الــجــنــس : ذكر
    عــدد مــسـاهــمــات الــعــضــو : 14
    الــقــوة الــبــدنــيــة : 42
    تــاريــخ الــتــســجــيــل : 05/02/2010

    بيتزا احلى من المطاعم Empty بيتزا احلى من المطاعم

    مُساهمة من طرف GHOST~RIDER الأحد فبراير 07, 2010 9:42 am

    بيتزا احلى من المطاعم

    --------------------------------------------------------------------------------

    المقادير:

    2كوب دقيق+2معلقة سمنة او زبدة+2معلقة زيت +12 معلقة ريحان ونصف معلقة زعتر+بيضة+12 كوب لبن دافى+كيس خميرة فورية +معلقة سكر +ملعقةملح صغيرةمقادير الخلطة الى على الوش طماطم متقطعة صغيرة+فلفل اخضر صغير+زيتون اخضر +زيتون اسود +قطع فراخ صغيرة+3ملاعق صلصة+جبنة موزوريلا .


    الطريقة:

    نقوم بتحضير الدقبق ونضع علية التوابل الجافة ونخلطهم مع بعض ونقوم بتسخين السمنة على النار وبعد زلك نضعها على الدقيق والزيت ونقعد نفركها باليد يجى 5دقائق وبعد زلكنضع البيضة ونضع اللبن الدافى والخميرةونخلطهم كويس ولو لقينا العجينة مش متماسكة نضع لها قليل من الزيت حتى تتماسك ونعجنها كويس ونتركها تخمر حوالى ربع ساعة او نصف ساعة ولو مستعجلة ندفى الفرن ونقفلة ونضعها فيةوبعد ما تخمر نفردها فى الصنية ونيجى على الاطراف ونطلعها على حافية الصنيةونضع جزء من الجبنةالموزوريلا على الوجة ونضغت عليها بايديناحتى تلتصق بالعجينةوبعد زلك نضع الصلصة الخفيفة ونصع عليها الفلفل والزيتون والطماطم وبالمعلقة نضغط عليها ونضع الجبنة على الوش وندفى الفرن ونضعها فى حوالى ربع ساعة حتى الاستواء وبعد ولك نولع لها الشواية حتى تحمر بسيطوبعدين نقطعها وبالهنا والشفا
    avatar
    Admin
    Admin


    الــجــنــس : ذكر
    الــبــرج : الدلو

    عــدد مــسـاهــمــات الــعــضــو : 76
    الــقــوة الــبــدنــيــة : 142
    تــاريــخ الــمــيــلاد : 02/02/1990
    تــاريــخ الــتــســجــيــل : 02/02/2010
    الــعــمــر : 34
    الــمــوقــع الــمــفــضــل : https://avacs.ahlamontada.com
    الــعــمــل / الــمــهــنــة الــعــمــل / الــمــهــنــة : http://avacs.express-forum.com/
    الــمــزاج الــمــزاج : HAPPY

    بيتزا احلى من المطاعم Empty رد: بيتزا احلى من المطاعم

    مُساهمة من طرف Admin الإثنين فبراير 08, 2010 11:25 am

    lol! شكراااا ‏بس ‏هذااا ‏ابدااأا ‏ما ‏اشبع ‏بي ‏هاهاهاها


    عدل سابقا من قبل Admin-anJam في الإثنين فبراير 08, 2010 11:27 am عدل 1 مرات (السبب : For)

      مواضيع مماثلة

      -

      الوقت/التاريخ الآن هو الثلاثاء مايو 14, 2024 12:35 am